Dell Optiplex 760 - recenze, ovladače, manuály

2013-08-19 Ondřej Mikšovský
Kancelářské business počítače Dell Optiplex 760 navazují na řadu Optiplex 755. Jsou vybaveny novým chipsetem Intel Q43. Jak je u řady Optiplex samozřejmostí, výrobce se zaměřil především na vysokou stabilitu, spolehlivost a nízkou spotřebu energie.

Provedení Optiplexu 760

Počítač Optiplex 760 je dostupný ve 4 různých provedeních. Od klasického toweru, přes desktop a kompaktní SFF až k miniaturnímu USFF provedení.

Dell Optiplex 760

Celá řada Optiplex má velmi precizně a prakticky zpracovaný design. Kromě provedení Tower (který je klasicky nastojato), je možné všechny varianty používat buď v poloze naležato (klasický desktop) nebo nastojato. Počítač je dobře a účinně větrán.

Komu je Dell Optiplex určen?

Jak už bylo zmíněno, jedná se o kompaktní spolehlivý počítač, který najde své uplatnění především v kancelářích. Své místo si najde ale i všude tam, kde je potřeba tichý, spolehlivý počítač s požadavkem dlouhodobého chodu. Řada Optiplex není příliš vhodná pro náročné 3D hry. Větrání skříně ani zdroj není určen pro výkonné grafické karty, které se hodně zahřívají. U provedení Tower ale nabízíme často lepší low-endovou grafiku, se kterou je možné hrát méně náročné hry.

Specifikace Dell Optiplex 760

Podrobnou specifikaci si můžete prohlédnout zde: Specifikace Dell optiplex 760 EN

Ovladače Dell Optiplex 760

Podrobnou specifikaci si můžete prohlédnout zde:

Ovladače Dell optiplex 760 - odkaz na stránky Dell.com

Manuál Dell Optiplex 760

Manuál si můžete prohlédnout zde: manuál Dell optiplex 760 CZ

Aktuální nabídka počítačů Dell Optiplex 760