Výprodej předváděcích notebooků a počítačů

2014-11-05 pocitacezababku.cz
Část sortimentu na našich stránkách tvoří "předváděcí" zboží. Proč je toto zboží tak levné? Odkud pochází?

Odkazy na předváděcí zboží z výstav

Výprodej počítačů

Výprodej notebooků

 

Odkud pochází předváděcí notebooky a počítače z výprodeje?

Tento typ sortimentu představuje v rámci použitého zboží naprosto jedinečnou alternativu k novým produktům. Jedná se hlavně o nevyprodané skladové zásoby výrobce, předváděcí, marketingové či jinak krátkodobě použité kusy. Vždy dostanete to nejlepší z aktuálního světového trhu za velmi výhodnou cenu. Notebooky a počítače jsou většinou jako nové. V kategorii "Předváděcí B" jsou zánovní produkty s nějakým nedostatkem.

Najčastěji najdete v naší nabídce předváděcí notebooky a počítače Asus, HP, Toshiba nebo Dell.

Notebooky pochází nejčastěji ze zemí EU. Notebooky a počítače mají většinou cizojazyčné klávesnice. Pro počeštění přikládáme k notebooku přelepky s českými znaky.

 

Jaké jsou výhody předváděcího zboží?

Hlavní výhoda je finanční. Notebooky nebo počítače získáte podstatně levněji. V naší nabídce najdete i luxusní notebooky, ultrabooky a počítače vyšších tříd. U těchto modelů bývá sleva ještě výraznější.

 

Jak je to s Windows?

Pokud není uvedeno jinak, v noteboocích je předinstalovaný český operační systém. Platný licenční klíč je samozřejmostí. U Windows 10 a vyšší je většinou licence elektronická. viz proč není u počítače  Windows 10 licenřní štítek  product key?

 

Jak je to se zárukou?

Délka záruky je vždy uvedena v popisu produktu. Zpravidla je to 12 nebo 24 měsíců a záruka je poskytovaná prodejcem. Jedná se o smluvní záruku, kterou není nijak dotčena zákonná odpovědnost za vady. Procento reklamací je stejné jako u nového zboží.